Strömmared Tuning

Här kan ni läsa och se en del av dom tjänsterna vi erbjuder samt inom en snar framtid information om den nya verkstaden som håller på att byggas.

Verkstad

Vi håller i dagsläget på med att utöka lokalerna med 450m2 för att kunna hålla ett lager samt utöka maskinparken för att kunna erbjuda en komplett lösning in house till slut.

 

Det vi utför idag är Motorbyggnation av tävlingsmotorer till rallycross/rally samt andra tävlingsgrenar. vi bygger även motorer till gatbilar vid förfrågan samt bygger in motorer i bilar och bygger bränslesystem samt eftermarknadsstyrsystem komplett lösning helt enkelt för att få fart på din bil.

Vi bearbetar och sätter ihop topplock åt kunder det vill säga att vi gör inte bara kompletta motorer utan gör även delar av motorer.

 

Hör gärna av dig med din förfrågan!

 

Rullande Landsväg

I Våran rullande landsväg justerar vi både förgasare och insprut. Dom flesta inspruten mappar vi maila eller ring för att se om vi mappar ditt sprut. Till weber förgasare så har vi alla munstycken hemma och du betalar för dom som sitter i vid slutet av dagen. Vi kan ej köra bilar med svetsdiff på grund av att det bryter så mycket i bänken om man har nån mm skillnad i hjulhöjd. Vi gör även effektmätningar samt kontroll av lambda och väldigt många mer givare kan loggas rakt in i programvaran och få med på grafen. Vi gör även SFRO mätningar. Efter körning får man ett effektdiagram utskrivet.